Сектори

Нашите главни активности се филтрација на воздух и течности, трансмисија, процесен инженеринг, не'рѓосувачки челик и алуминиумски материјали, опрема за лична заштита при работа и трговија со масла и мазива.

Енологија и енолошки производиChevron arrow

Филтрација на течностиChevron arrow

Индустриски масла и мазиваChevron arrow

Трансмисија и елементи за трансмисијаChevron arrow

Нерѓосувачки челик и алуминиумChevron arrow

Лична заштитна опрема (ЛЗО)Chevron arrow

Процесна опрема и инженерингChevron arrow

Фотоволтаични системиChevron arrow

Филтрација на воздухChevron arrow

Хотели, ресторани, кафулињаChevron arrow

Компресорски и вакуумски единициChevron arrow