Почетна >> Новости

Новости

 • WASB

  Нов детергент за транспортни ленти

  05.11.2015

  WASB е пенлив, ензимски, pH неутралeн и 100% биоразградлив течен детергент, специјално формулиран за чистење на пластични преносни ремени, без да предизвика влошување на состојбата. WASB е производ на Esbelt. Иновативната формула е како резултат на соработката помеѓу Ецотип, микробиолошки истражувачи и специјалисти за детергенти за храна. Со користење на WASB се избегнува влошувањето на состојбата на ременот, како и појавување на корозија на пр...

  повеќе...
 • Kleenpak filters

  Pall Филтри за вода против бактерии

  24.2.2015

  Системите за вода во градбите, можат да бидат заразени со Легионела, Псевдомонас и други бактерии кои се пренесуваат преку вода. Кога се детектираат критични нивоа на контаминација, се стопира доводот на вода, а во некои случаи дури и градбата може да биде привремено вон употреба, што би допринело за негативен публицитет и нарушување на вашиот бизнис. Филтрите за вода на Pall, делуваат како непосредна трансмисиона бариера со флексибилно распоред...

  повеќе...