sistem_za_filtracija_1

Винарија Стоби

Од нашето досегашно искуство кое го имаме со компанијата Ецотип, а со тоа и со PALL, слободно можам да кажам дека сме многу задоволни и дека ги пресретнаа нашите очекувања во целост. Винарија Стоби е основана 2008г, а со монтажа на процесната техника и технологија се започна во Април 2009г.
повеќе

Сертификати

  • AMC
  • TUV MK
  • MZZPR