Екотип Концепт Продавница

ЛОКАЦИЈА: https://www.youtube.com/shorts/aIBfB9no6zQ Во концепт продавницата на Екотип се изложени најсовремените и најиновативните производи за пречистување на водата и воздухот. Сите оние кои размислуваат да го подобрат начинот на живот а бараат исклучително и само квалитетни производи можат да дојдат во изложбениот простор да се информираат за сите детали и да се уверат во квалитетот на производите. Концепт продавницата се наоѓа во Скопје на улица Орце Николов бр. 202/1-3 (спроти Машинскиот факултет). Локација https://goo.gl/maps/GekjHp7eUBfvu8QZ8

Testimonials

"Екотип е компанија која покажа голем професионализам во текот на нашата соработка и секогаш се спремни да им излезат во пресрет на партнерите. "

person
Back
Back
За Компанијата

Сертификати

Certificate
Certificate
Certificate
Certificate
Certificate
Certificate
Our vision
MANN + HUMMEL
Waterlogic
Alumil Solar
AAF International
ABC
Ammeraal Beltech
Aquaporin
Becker
Blueair
Bluewater Group
Blupura
BWF Group
Culligan
Dicalite
Ecotip
Ekodim
Flowater
Ipros
Kinetico
Kieselmann
Pall
Perdomini-IOC
Retap
Schiki
Tersano
TRM Filter
3M
Hobby Flower
Trina solar
MANN + HUMMEL
Waterlogic
Alumil Solar
AAF International
ABC
Ammeraal Beltech
За Компанијата

Најнови