Да се поддржат производителите на вино во текот на процесот на производство на вино е мисијата што ја постави Perdomini-IOC и се стреми да ја исполни секојдневно.

Италијанскиот огранок на Institut Oenologique De Champagne, Perdomini-IOC произведува и дистрибуира биотехнологии, адитиви, детергенти и системи за филтрирање на винарскиот сектор и обезбедува решенија за сите процеси од берба до флаширање.

Perdomini-IOC се труди да биде партнер фокусиран на постигнување на посакуваните резултати изразени од секоја винарија, со најголема почит кон локалната земја и традиција. Истражувањата и иновациите на IOC Група ја поттикнуваат нашата способност да обезбедиме квалитетни, сигурни и ефективни производи, што нè прави идеален партнер за секој што сака да ја подобри автентичноста и уникатноста на своето вино. Од макотрпниот избор на основни материјали до грижата за животната средина, Perdomini-IOC носи извонредност во вашата винарија.