Контактирајте нѐ

Слободно можете да не побарате или да ја искористите нашата брза форма за контакт. Контактирајте нè денес за брз одговор.

Менаџмент
Финансии и Логистика
Маркетинг
Инженеринг
Продажба
Сервис

Илија Андреевски - Генерален менаџер

Ина Милошевска - Менаџер за продажба

Ламбро Патче - Директор за стратешки прашања