Дивизии
Брендови

Биофармација и биотехнологија

Овие две индустрии работат со исклучително високи стандарди, врвна технологија и иновативни решенија. Екотип ги следи новите трендови во овој сегмент со големо внимание бидејќи секогаш се трудиме да го најдеме најдоброто на пазарот и да ги снабдуваме нашите клиенти, овозможувајќи им висококвалитетни перформанси.

Во оваа индустрија Екотип е снабдувач на технологија за процесен инженеринг за потребите на нашите клиенти а ги нудиме следниве решенија:

  • Садови за процеси, подготовка на раствори и суспензии, системи за греење и ладење, автоматизација на GMP системи;
  • Напредни собирачи на прав и системи за најсложените операции;
  • Производи од нерѓосувачки челик;
  • Заштитна опрема;
  • Филтри за индустриско отстранување на честички и прашина (филтри за цевки и филтри со торби) за различни услови и примени во фармацевтската индустрија;
  • Решенија за филтрирање на воздухот;

Дивизии

Трансмисија и елементи за трансмисија
Лична заштитна опрема (ЛЗО)
Филтрација на воздух

Брендови

Uvex
AAF
AMMERAAL BELTECH
SCHIKI
SТAYER SAFETY
3М