Дезинфекција со Озон

Системот OZO3 е напреден озонизатор со високо производство и концентрација на озон за третман на шок во сите видови средини и површини, за да се постигне целосна дезинфекција со моќно вирицидно, бактерицидно и фунгицидно дејство.

Овој иновативен систем генерира озонски гас автоматски, без употреба на работна сила или хемикалии и без да остава никакви остатоци во околината. Дизајниран да му понуди на корисникот брз и едноставен метод за обезбедување на простори со биосигурност на животната средина толку неопходна за нашиот квалитет на живот.