Дивизии
Брендови

Индустрија за метали

Долготрајна и рентабилна заштита за обезбедување на врвни перформанси

Филтрацијата на течност за поддршка на производството и ковањето на примарните метали е критична и има бројни примени. Ефективната филтрација влијае на времето на работа, динамиката на одржување, квалитетот на производот, животниот век на главната опрема и севкупните перформанси на процесот и производот. Високотехнолошките решенија за филтрирање на PALL обезбедуваат оптимизирани перформанси за филтрирање и одвојување за да го максимизираат квалитетот на примарниот метален производ и да го минимизираат времето за ефикасно работење.

Премиум технологиите за филтрирање и сепарација PALL за индустријата за примарни метали обезбедуваат издржливи перформанси на филтрирање со филтри со висок капацитет за подолг работен век за подобрување на квалитетот на производот и намалување на зачестеноста на планираните и непланираните активности за одржување. Со технологиите за филтрирање на PALL, квалитетот на крајниот производ е подобрен, додека оперативните трошоци се драстично намалени за директно и позитивно влијание врз деловните перформанси.

Филтрација на метали

PALL има долга историја работа во металопреработувачката индустрија при што нејзините решенија се рентабилни и го подобруваат севкупниот процес.

Процесите кои се однесуваат на примарните метали може да бидат мошне осетливи на присуството на контаминанти. Интензивната глобална конкуренција ги натера произведувачите на метали да сторат се што можат за да ги намалат трошоците за производство и да прифатат нови и поефикасни технологии.

Не'рѓосувачки челик и алуминиум

Од друга страна, ние нудиме производи од не'рѓосувачки челик и алуминиум на германската компанија Kieselmann со највисок стандард и квалитет.

Компанијата Kieselman во областа на производи од не'рѓосувачки челик и алуминиум има традиција од 1937 година. Нивното портфолио опфаќа вентили од нерѓосувачки челик, цевки за пиварници, дестилерии за виски, храна и пијалоци и многу други производи.

Дивизии

Трансмисија и елементи за трансмисија
Нерѓосувачки челик и алуминиум
Лична заштитна опрема (ЛЗО)
Филтрација на воздух

Брендови

Uvex
AAF
SCHIKI
SТAYER SAFETY
3М