Категории на продукти

Трансмисија и елементи за трансмисија

Компанијата Екотип како ексклузивен застапник на производите на Schiki Belting и Ammeraal Beltech нуди производи од секторот трансмисија и елементи за трансмисија. Во лепезата на овие производи за опремување на индустриски капацитети спаѓаат: Високоефикасни рамни ленти, Времени ленти, инженерски ленти, бесконечни филцани ленти, жичани ленти, Souliflex ремени, Ultracync ремени, гумени ленти, фабриканти, класични ремени, ланци од нерѓосувачки челик, инженерски делови од метал и пластика. Нашите партнери Schiki Belting и Ammeraal Beltech имаат долгогодишна традиција и искуство во буквално сите индустрии каде што оваа опрема наоѓа примена. Производите се со исклучително висок квалитет. Со изборот и инсталирањето на опремата на некој од овие два производители ќе имате пристап до сите потребни информации и совети од светските експерти за овој индустриски сектор.


Категории на продукти

Валјаци
Ланци
Механички компоненти
ПВЦ ролни и фолии
Погонски ленти
Транспортни траки