Влошки и ролни за воздушни филтри

Преку нашиот главен партнер, ААФ, ви нудиме влошки и ролни за филтрација на воздух посебно наменети за индустрии кои што се соочуваат со исклучително висока концентрација на прашина и нечистотија. Главните производи - AmerTex, Roll-O-mat и AmerGlas се составени од високо-квалитетен полиестер со соодветна дебелина.

Најчесто се употребуваат во автомобилската индустрија, индустријата за храна и пијалоци, во комерцијални објекти итн

Продукти

Roll-O-Mat ®
AmerTex
AmerGlas Paintstop