Филтри за воздух за високи температури

Екотип ви нуди филтри за воздух наменети за високи температури кои обезбедуваат врвна заштита за време на операции при кои се постигнува висока температура или во финалната фаза на филтрација на печките за сушење во автомобилската индустрија. Направени од алуминизиран челик, без силикон; со и без V форма.

Продукти

VariCel ® XL HT
AstroCel ® I HTP
BioCel HT