Категории на продукти

Компресорски и вакуумски единици

Екотип е претставник на „Becker pumps corporation“ за Република Македонија.
Од 1885 година Бекер произведува и развива технологии кои го позиционираат како избор број еден за вакумски пумпи со ротирачко лопатка, пумпа за притисок, компресор, регенеративни дувалки (наречен реген вентилатор) и технологија со централен систем. Вакуумската пумпа со ротирачко крило на Becker ја предводи индустријата со неспоредлива технологија која обезбедува сигурни, врвни перформанси. Корпоративниот фокус е на континуирано подобрување на технологијата на вакуумските пумпи со ротирачки лопатки и регенеративни дувалки за придвижување на воздухот.
Екотип ви нуди целосни решенија за сите системи со вакуум и низок притисок, вклучително и решенија со клуч на рака, каде што ја претвораме вашата работа во почисто, потивко, еколошки поприфатливо работно место, со инсталирање на централизиран систем за воздух. Ги нудиме најдобрите гаранции во индустријата, достапнни резервни делови и тим од фабрички обучени специјалисти за поправка на вакуум пумпи.

Категории на продукти

Генератори на азот и кислород
Индикатори на притисок
Испусти на кондензат
Опрема за мерење
Сепаратори за кондензат
Сушари за компримиран воздух
Филтри за компримиран воздух