Респираторна заштита (3M)

Респираторна заштита

3M ви нуди широк спектар на единечни и повеќе респираторни маски, како и системи за заштита при внес на воздух од гас, пареа и честички, што ви овозможува да го изберете потребното ниво и вид на заштита, удобност, стил и одржување потребни за удобно и ефикасно работење.

3М респираторите одобрени од NIOSH доаѓаат во различни стилови и се дизајнирани да помагнат во заштита од разни видови опасност, обезбедувајќи го потребнато ниво на респираторна заштита .

Респираторите за 3M се достапни како респиратори за еднократна употреба, респиратори за итни случаи, маски за здравствена заштита, респиратори со напојување и испорака на воздух, респиратори за повеќекратна употреба, како и дополнителни делови и додатоци за опремата за дишење.