Заштита при заварување

Нашите иновативни безбедносни производи за заварување овозможуваат одлична изведба и ја прават работата на заварувачот побезбедна и поудобна. 3M е снабдувач на шлемови за заварување Speedglas и системи за заштита на очите, лицето и респираторниот систем.

Нашето знаење и искуство за работните услови на заварувачите придонесе кон иновативен развој на производи што овозможуваат подобрени перформанси, но и поголема заштита и удобност.

Погрижете се вашите системи да работат со целосен потенцијал искористувајќи ги нашите гаранции и планови за услуги, кои вклучуваат: реновирање, поправки, делови за замена, информации за тоа како да се грижите за вашата безбедносна опрема.

Продукти

Опрема за заварување (3М)