Ланци

Ви нудиме погонски ланци за пренос, дополнителни синџири за транспорт, ланци отпорни на корозија кои што му требаат на клиентите, им заштедуваат време посебно при проблемите со чистење.

Имаме различни ланци кои одговараат на која било потреба на клиентите.

Стандардните синџири за прицврстување се веднаш готови за употреба, со што се заштедува време и се постигнува највисок квалитет. Во случај на посебни потреби, можно е целосно да се произведат ланци по нарачка.

Нашите производи се произведени според британски стандард, како и согласно ANSI.

Нашата палета производи ги нуди следниве видови ланци:

Погонски стандардни валјкасти ланци

Погонски ланци без подмачкување

Погонски ланци за тешки услови за работа

Погонски антикорозивни ланци

Погонски специјални ланци

Ланец за прицврстување по европскиот BS стандард

Ланец за прицврстување по американскиот ANSI стандард

Ланец за прицврстување без помачкување

Антикорозивен ланец за прицврстување на база на карбонски челик

Антикорозивен ланец за прицврстување на база на нежрѓосувачки челик

Антикорозивен ланец за прицврстување на база на пластика

Ланци за транспортери