ПВЦ ролни и фолии

Нашите ПВЦ ролни и фолии им даваат на нашите клиенти решенија за топлинска изолација, звучна изолација и хидроизолација за широк спектар на индустрии, вклучувајќи храна, логистика, шатори и настрешници.

Нашиот асортиман се состои од ПВЦ ролни и ленти, ПВЦ решенија за заштита при заварување, решенија за индустријата за храна, антистатички ленти, незапалив ПВЦ итн.

Запознајте се подетално видовите производи на Schiki Belting од оваа категорија:

PVC ролни

PVC траки

PVC заштита од заваруање

Антистатички PVC

PVC во контакт со храна

Незапалив PVC

Куки и плочи за водење

Услуга - CNC сечење