Погонски ленти

Нашето портфолио на погонски ремени содржи ремени со високи перформанси за пренос на електрична енергија направени претежно со гумени и PU материјали и различни затегнати жици.

Ние нудиме комплетна палета на погонски ремени со високи перформанси за сите апликации и индустрии за разновидност на опрема за производство.

Продукти

PU запчести ленти за синхронизација
Гумени poly-V ремени
PU Рамни ремени
Гумени ремени за синхронизација
Гумени V-ремени