Партнери

Нашата визија да останеме најдобри на пазарот би била невозможна доколку не го нудиме најдоброто за нашите клиенти. Екотип со гордост ги претставува своите партнери врвните светски производители, сите лидери во својата област, кои се присутни и достапни на нашиот пазар.

Aquaporin
Blueair
Трина солар
AAF International
Enphase
Kieselmann
Ecotip
ABC
Ammeraal Beltech
Ansell
Becker
Bluewater Group
Blupura
BWF Group
Culligan
Dicalite
Eko-Dim
Flowater
Ipros
Kinetico
Perdomini-IOC
Retap
Schiki
Stayer Safety
Tersano
TRM Filter
Hobby Flower
Omega Air
BWT
TRM Filter
Solis
Klarwin
Solarcleano
Waterlogic
Мибра