Резни масла

Резни масла од светска класа, со високи перформанси за да Ви помогнат да ја зголемите продуктивноста и перформансите и да ги задоволите вашите потреби за обработка.

Резните масла од Castrol ќе Ви помагаат да ја зголемите продуктивноста и перформансите, како и да одржувате високи нивоа на завршна површина и димензионална точност. Тие се погодни за широк спектар на апликации.

Резни масла: