Водорастворливи емулзии

Водорастворливите емулзии со високи перформанси на Castrol се дизајнирани да Ви помогнат да го намалите користењето на течноста за ладење, долго време на траење на системот и да ги задоволите вашите потреби за обработка кога работите со широк спектар на материјали како алуминиум, не'рѓосувачки челик, леано железо или други обоени легури.

Емулзии: