Заштита на лице и глава

Адекватната заштита на главата на многу работни места во индустријата, а особено во градежништвото, е од витално значење. На многу работни места, на работникот му треба заштитен штитник за да ги заштити очите и лицето од летачки честички или хемикалии. Ние нудиме шлемови, комбинација на шлемови со визир и антифони и визир.

Овие се производи со највисок квалитет во однос на материјалите, како и на ергономијата, практичноста и атрактивниот дизајн. За заварувачи нудиме производи 3M Speedglas кои комбинираат врвна иновативна технологија, дизајн, ергономија, лесна употреба и исклучителна цврстина

Продукти

Заштита на глава (Stayer Safety)
3M опрема за заштита на глава и лице
Опрема за заштита на очи