Екотип ви ја нуди последната генерација иновативни безбедносни заштитни очила, со врвен дизајн, напредни оптички облоги и премази за леќи, уникатна функционалност и карактеристични од лиценцирани брендови кои му даваат на нашиот клиент доверба дека ќе бидат заштитени и гаранција дека изгледаат добро

Други продукти од истата категорија

Заштита на глава (Stayer Safety)
3M опрема за заштита на глава и лице