Мрежи и сита

Компанијата МДМ е активна во областа на производи и услуги од не'рѓосувачки челик и алуминиум повеќе од 40 години. Долго воспоставената традиција за одржување на флексибилност, квалитет и висок стандард на услуги е проследена со бројни препораки добиени во соработка со партнери од Словенија и странство.

МДМ е реномиран партнер на компании од металната, прехранбената, преработувачката, автомобилската, хемиската и фармацевтската индустрија.

Продукти

Жици
Ткаени мрежи
Заварени мрежи