Нерѓосувачки цевки

Компанијата МДМ е активна во индустријата за нерѓосувачки челик и алуминиумски произовди и услуги повеќе од 40 години. Долго воспоставената традиција на одржување на флексибилност, квалитет и висок стандард на услуги е преполна со бројни препораки добиени во соработка со партнери од Словенија и од странство.

Нудиме различни видови на нерѓосувачки цевки - овални, коцкести, правоаголни, цевки наменети за прехранбената, фармацевската и хемиската индустрија, бесшевни цевки и шуплив челик, наменски профилирани цевки

Продукти

Специјално профилирани цевки
Кружни цевки
Цевки за прехранбената, фармацевтската и хемиската индустрија
Правоаголни цевки
Бесшевни цевки и шуплив челик