Вентили

Ви нудиме голем избор на не'рѓосувачки вентили на словенечкиот бренд MDM со различни димензии, зависно од намената.

Навојни вентили, варилни вентили, вентили со три отвори, т.н пеперутка-вентили, неповратни вентили, вентили со показно стакло, итн.

Дознајте повеќе за оваа програма на MDM во слендиот PDF каталог. Во него ќе најдете детални информации, технички податоци, димензии и други технички спецификации.

Каталог на MDM Вентили