Транспортни траки

Ние нудиме широк спектар на различни материјали за секој вид апликација што ќе ги задоволи потребите за лесна до тешка обработка и транспорт. Нудиме подвижни ленти со отворени краеви, механички прицврстувачи или класични ремени со споени споеви на високи температури.

Го подобривме производството на споеви со посебни методи кои траат неколку минути, за да можеме да го намалиме времето на работа на скапите машини. Нашето производство на подвижни ленти ги вклучува сите нови машини со високи перформанси како што се машини со висока фреквенција, машини за дигитално сечење, CNC машини и преси со високи перформанси, кои обезбедуваат првокласни подвижни ленти за вашата апликација.

Ние исто така нудиме нова серија на материјали без никаква внатрешна ткаенина, што е уште повеќе во согласност со стандардите во прехранбената индустрија.

Ги издвојуваме следниве производи: високоефикасни рамни траки, ZipLink траки, лесни гумени траки, бескрајни ткаени ремени, хомогени ремени, PU Округли и V-ленти, PTFE ленти, модуларни ленти, пластични и челични ланци, запчести гумени ремени за синхронизација, Ultrasync ремени, ленти од термопласт и термосет, Souliflex ремени, и други видови процесни и подвижни ленти.

Продукти

Ленти за синхронизација (Schiki)
Синтетички Ремени
ZipLink® Ремени
Пластични и челични ланци
 Лесни гумени ремени
Ultrasync ремени
Ленти за синхронизација (Ammeraal Beltech)
PTFE Ремени
Високоефикасни рамни траки
Модуларни Ремени
 Хомогени солифлексни ремени
 Бесконечни ткаени ремени