Imperial Tobacco

Империал Тобако е еден од водечките светски производители на висок квалитет на производи од тутун.

Како водечки светски производители на висок квалитет на производи од тутун Imperial Tobacco има потреба исклучително од квалитетна опрема во сите сегменти на индустриското производство. Екотип беше компанијата која монтираше оџак за собирни пареи од производството од нерѓосувачки челик со вградена термичка изолација.

Други завршени проекти