New Garden Pharma

Производител на медицински канабис

Групацијата New Garden Pharma се стреми да биде водечки, вертикално интегриран играч на канабис во Европа. Нивниот тим се состои од светски познати научници за биохемија, специјалисти за земјоделство и директори за стока за широка потрошувачка со успешна историја во градењето на брендови за потрошувачи и малопродажба. New Garden Pharma одгледува, преработува, произведува и дистрибуира различни CBD и THC производи во Европа.

Други завршени проекти